Ismerje meg vállalatainkat

Híreink

II. PRIM-A-VET - HAPPY DOG KONFERENCIA

2012. szeptember 15-én a visegrádi Hotel Silvanus adott otthont a II. Prim-A-Vet – Happy Dog vevotalálkozónak. A Happy Dog, a Vitakraft és a Biogance termékeirol hallhattak eloadást Partnereink közvetlenül a gyártók képviseloitol. Eloadóinknak köszönjük a színvonalas eloadásokat, Partnereinknek pedig a részvételt!
tovább...

BUSINESS SUPERBRANDS KITÜNTETÉS

Idén ötödik alkalommal ült össze a 14 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Dun&Bradstreet adatbázis, valamint szakmai kamarák és szövetségek segítségével döntöttek arról, hogy mely márkák viselhetik az üzleti márkáknak ítélt Business Superbrands védjegyet. Nagy megtiszteltetés számunkra és büszkeséggel tölt el minket, hogy a Szakértői Bizottság méltónak találta cégünket a TolnAgro Kft-t, hogy megkapjuk a Business Superbrands 2012 elismerést.
tovább...

TOLNAGRO - KRKA IV. SZAKMAI NAP 2012. ZAMÁRDI

A hagyományokhoz híven, immár negyedik alkalommal került megrendezésre 2012 május 17-én a szakmai továbbképzéssel egybekötött TolnAgro-KRKA partnertalálkozónk. A helyszín idén Zamárdiban, a Hotel Wellamarin**** volt. A szakmai előadásokat valamint az ebédet követően a Szántódi réven át a tihanyi Ferenc Pincébe tettünk kirándulást, ahol borkóstolóra invitáltuk vendégeinket.
tovább...

BVSC Mesterek - Arany Sydneyben

Ebben az esztendőben, az október 10.-18. között megrendezett World Masters Gamesnek nevezett, közismertebb nevén a Mesterek Olimpián, a BVSC Water-polo Masters vizilabda csapata nyert aranyérmet, az 50+ korosztályban (a BVSC Vízilabda Szakosztályának, Mesterek Tagozata).
tovább...

Köszönjük Porkoláb doktor!

November 7-én nagyszerű vacsorával és fergeteges bulival köszönték meg az Állatkórház korábbi és jelenlegi dolgozói dr. Porkoláb Lászlónak azt az áldozatos munkát, mellyel több, mint húsz éve vezette eredményesen az Állatkórház Kft-t.
tovább...