Ismerje meg vállalatainkat

Híreink

Megjelent Kozmann György könyve "Koló árnyékában" címmel

2008.12.02-án, Budapesten a Vogue Hajón tartott sajtótájékoztatón mutatták be Kozmann György - Kaszala Claudia: "Koló árnyékában" című könyvét. A vendégeknek Rudolf Péter színművész olvasott fel részleteket a regényből.
tovább...

A MÁOK Budapesti Szervezetének XII. Konferenciája

Az Állatorvostudományi Egyetemen, 2008. november 8-9-én rendezett konferencián a Tolnagro Állatgyógyászati Kft. kiemelt támogatóként jelent meg. Standunkon üdvözölhettük Kozmann György, olimpiai bronzérmes kenusunkat, aki számos illusztris vendégünkkel karöltve állt fényképezőgép elé. A helyszínen elkészült fényképeket, dedikálva adhattuk át kollégáinknak.
tovább...

A 2008-as Európa Kutyakiállítás kiemelet támogatója a Hill's

2008. október 3-5 között megrendezett Európa kutyakiállításra, klubkiállításokra, az Európa macska és kisállat kiállításokra becslések szerint 35. 000 látogató volt kíváncsi. Pénteken 6000 gyermek léphetett be ingyenesen a rendezvényekre, akik az ország minden pontjáról érkeztek, nekik Hill's zászlókkal kedveskedtünk. A három nap a felelős állattartás jegyében zajlott, ezért cégünk fontosnak tartotta, hogy a több mint 100 résztvevővel zajló állatvédelmi konferencia fő támogatója legyen.
tovább...

Laoszi vendég a TolnAgro Kft-nél

Tolna megyébe látogat dr. Somphanh Chanphengxay, a Laoszi Népi Demokratikus Köztársaság, Mezogazdasági és Erdészeti Minisztériumának Állattenyésztési és Halászati főosztályvezető-helyettese az FVM szervezésében. Dr. Korzenszky Emőd igazgató-főállatorvos úrral a TolnAgro Kft. vendégül látta egy rövid délutáni fogadásra.
tovább...

Gratulálunk olimpikonjainknak! Büszkék vagyunk, hogy sikereikhez mi is hozzájárulhattunk.

Gyurival a Kaltenberg sörözőben találkoztunk, ahol mesélt élményeiről, életszemléletéről és életvezetéséről. A találkozás apropóját az adta, hogy még az olimpiai játékokat megelőzően Gyuri és a Tolnagro tulajdonosai, Varga József és felesége Márta úgy döntöttek: a július közepén bekövetkezett tragédia ellenére véghezviszik elképzelésüket, azaz kitartanak Gyuri és Tamás mellet, kölcsönös, értékeken alapuló együttműködést kezdenek e páros-kenu tagjaival.
tovább...