Ismerje meg vállalatainkat

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Állatkórház Kft. fejlesztése


A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Állatkórház Kft. 2012. augusztusában megkezdett telephely fejlesztése sikeresen befejeződött.

A Tolnagro cégcsoport jelen beruházás megvalósításával Kelet-Magyarországon folytatja a 2009-ben Szekszárdon elindított kereskedelmi és raktár-technológiai fejlesztését.

Az új nagy- és kiskereskedelmi épületet ünnepélyes keretek között adták át 2013. Június 27-én, 10:00 órakor.

A jelen és jövő igényeinek megfelelő épület, és raktártechnológia megvalósításával lehetőség nyílik a kiskereskedelmi tevékenység mellett a nagykereskedelmi tevékenység folytatására, a partnerek megfelelő színvonalon történő kiszolgálására, mely által elégedettségük cégünk szolgáltatásával kapcsolatban várhatóan tovább nő.

Az épület tervezésekor cégünk figyelembe vette a környezetre gyakorolt hatásokat, éppen ezért környezetbarát megújuló energiaforrást hasznosító rendszer (napkollektor rendszer) kerül majd beépítésre, kiemelt hangsúlyt fektetve ez által az energiahatékonyságra, az energiatakarékosságra, továbbá a fenntartható fejlődésre.

Cél egy olyan épület kialakítása volt, amelynek hő technikai jellemzői megfelelnek a mai kor követelményének.

A beruházás megvalósításával új munkahelyeket teremtett, ezáltal hozzájárult a térség foglalkoztatottak számának növeléséhez. Fejlesztésre kerül a gépkocsi park, mellyel a partnerek megrendelését rövidebb idő alatt és nagyobb hatékonysággal tudjuk teljesíteni. 

Az ügyfélszolgálat és az értékesítési hálózat fejlesztésével egy újra fejlődésnek induló célcsoportot - magángazdákat, kistermelőket is – el tudunk érni, ezáltal a vállalkozás forgalmát továbbra is növelni tudjuk, illetve megőrizzük a térségben vezető piaci pozíciónkat.
 
A Projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. 

 

  

  

  
  ​ ​
  
  ​ ​
  ​ ​
  ​ ​